00 421 910 855 888 
00 421 949 011 189 

Dubové stoly


JEDÁLENSKÉ DUBOVÉ STOLY 

Stoly do jedálne z dubu pre rodinný dom ale aj štýlový byt, v našej ponuke nájdete masívne dubové  jedálenské stoly, ktoré sú pevné, kvalitné a dokonalé opracované najmodernejšou technológiou v Európe. Povrchovú úpravu tvorí ekologický nemecký olej LIVOS. Olejovaný nábytok si získava čoraz väčšiu popularitu. Sme priaznivcami  návratu k prírodným materiálom. Nemecký olej LIVOS dokonale ošetrí a chráni dubové stoly a súčasne zvýrazňuje ich prirodzený vzhľad a jedinečnosť. Olejovaný povrch pritom “dýcha” a reguluje mikroklímu vo vnútri materiálu.  Naše dubové stoly majú výbornej stability a jedinečný moderný dizajn. Nadčasový tvar hrany vrchnej dosky stola je prenesený aj na vnútorné plochy nôh, čo dotvára harmonický a ucelený dizajn stola.  

Jedálenský stôl predstavuje najdominantnejší kúsok nábytku v jedálni a súčasne aj symbol stolovania a rodinnej súdržnosti. Dubový jedálenský stôl zároveň predstavuje aj kvalitu a svojím nadčasovým dizajnom sa dokonale sa hodí aj do moderného interiéru rodinného domu, či luxusného bytu. Pevnosť, odolnosť, kvalita a nadčasový dizajn. Práve tieto prvky v sebe zahŕňajú naše stoly do jedálne. Jedálenské stoly z našej kolekcie sú vyrobené z prvotriedneho masívneho dubu a opracované najmodernejšou technológiu v Európe. Sme zástancami prírodných materiálov a naše stoly s toho dôkazom, nie len preto, že každý stôl svojou jedinečnou drevo-kresbou je dokonalým jedinečným originálom, ale aj ošetrením a povrchovou úpravou. Povrchovú úpravu tvoria nemecké ekologické oleje Livos. Aj vďaka tomu si jedálenský stôl dokáže po dlhú dobu zachovať svoj krásny vzhľad. Olejovaný dubový stôl je odolný voči tlaku a tak isto aj voči nečistotám. Údržba je pomerne jednoduchá a bez problémov ju zvládnete aj v pohodlí u vás doma. Stavte na kvalitu a vyberte si z našej širokej ponuky jedálenský stôl z masívneho dubu, ktorý vám oživí jedáleň.  OŠETRENIE DREVENÉHO NÁBYTKU

Stôl do jedálne z dubového masívu je našou domenou a sme v tom skutočné dobrí . 


Špecifikácie: Materiál: Na výrobu stolov do jedálne používame kvalitné masívny dubové drevo
Rozmery: Dostupné v rôznych veľkostiach pre prispôsobenie vášmu priestoru
Farba: Prírodné drevo, lakované alebo ošetrené olejom v rôznych odtieňoch 
Popis produktu: V našej ponuke nájdete elegantný a robustný stôl do jedálne z masívu aj dizajnové prvý, naše stoly sú   ideálnou voľbou pre tých, ktorí ocenia trvanlivosť a prirodzenú krásu dreva. Každý stôl je ručne vyrobený z kvalitného masívneho dreva, čo zabezpečuje odolnosť a dlhú životnosť.

Dubové stoly do jedálne

Vlastnosti: Kvalitný Materiál: Stôl je vyrobený z výberového masívneho dreva, čo zaručuje pevnosť a trvanlivosť. Elegantný Dizajn: Jednoduchý a moderný dizajn, ktorý sa ľahko začlení do každého interiéru. Rôzne Ošetrenia Dreva: Ponúkame stoly, ktoré majú rôzne spôsoby ukončenia povrchovej úpravy  nájdete u nás stoly lakované ale aj  ošetrené olejom  , ktorý chráni povrch stola a podčiarkuje jeho prirodzenú krásu. Variabilita Veľkostí: Dostupné v rôznych rozmeroch, aby vyhovovali vašim potrebám a priestoru. Využitie: Ideálny pre rodinné stretnutia a večere. Skvelý doplnok do moderných aj tradičných interiérov. Kvalitné remeselné spracovanie zabezpečuje dlhú životnosť. Zakúpte si náš stôl do jedálne z masívu a prineste do vášho domova nielen funkčnosť, ale aj krásu prírodného materiálu. V prípade otázok alebo individuálnych požiadaviek nás neváhajte kontaktovať. Vaša spokojnosť je pre nás prioritou.

Položiek 41 do 73 z 73 celkom

na stránku

Nastaviť zostupne