00 421 910 855 888 
00 421 949 011 189 

Obývacie steny

 

Krásna, ekologická a nadčasová: Obývacia stena z masívneho dreva

Máte radi vo svojom interiéry prírodné materiály, kam patrí aj drevo ? Potrebujete veľa úložného priestoru pre TV  a zároveň elegantnú časť pre Vaše dekorácie, či porcelánový servis ?  Ak áno, potom sú krásne, masívne obývacie zostavy z našej ponuky ako stvorené pre Vás. Obývacie steny z masívneho dreva, či už dubového alebo bukového, majú vždy svoje čaro a opodstatnený význam. Sú skvelým pomocníkom pre umiestnenie televízora, uloženie dôležitých dokumentov alebo vystavenie obľúbeného porcelánového servisu. Masívna obývacia stena je klenotom obývacej izby a osloví každého, hneď na prvý pohľad. Vďaka výrobnému materiálu, ktorým je prírodné masívne drevo, každá obývacia stena nesie jedinečnú štruktúraoriginálnu kresbu dreva. Okrem toho sú nesmierne pevné, trvácne a ekologické. Ich nadčasová elegancia Vás uchváti a vďaka skvelým úžitkovým vlastnostiam bude oceniteľným dedičstvom aj pre budúce generácie. Obývacie steny si môžete zakúpiť už ako vytvorené komplety. Väčšinou obsahujú 25 kusov nábytku. Najčastejšie je to Vitrína, TV-komoda, Komoda, Panel s policou Konferenčný stolík. Obývacie zostavy si môžete zaobstarať v kolekciách. Jednotlivé prvky zostavy si môžete zaobstarať aj samostatne a tak si vytvoriť zostavu, podľa vlastných predstáv. Veď fantázií sa medze nekladú.

Prečo si zaobstarať obývaciu stenu od firmy Nábytok Mirek

V našom sortimente nájdete obývacie steny z masívneho drevo, ako dub či buk, ktoré je veľmi kvalitné, pevné, trvácne a zároveň ekologické. Vybrať si môžete obývaciu zostavu z viacerých nami ponúkaných kolekcií. Bozen, Texas či Alexandra.
Obývaciu zostavu si môžete zakúpiť ako jednotný set, alebo si jednotlivé kúsky zaobstarať samostatne a vyskladať si tak obývaciu stenu Vašich snov. 
Všetky obývacie steny z našej ponuky, vás očaria nadčasovou eleganciouskvelými úžitkovými vlastnosťamiZ našej bohatej ponuky si vyberie každý. Preto i Vy neváhajte a korunujte Vašu obývaciu miestnosť klenotom v podobe Masívnej obývacej steny.

Obývacie steny

Zariadiť obývačku nie je vždy jednoduché. U nás však nájdete luxusné obývacie steny, ktoré dokonale zmenia vašu obývaciu izbu. Obývacie steny sú vyrobené z vysokokvalitného masívneho dreva čo im dodáva dlhotrvácnosť, kvalitu a punc elegancie. Vybrať si môžete buď z vkusného moderného dizajnu alebo elegantného rustikálneho štýluZariadenie obývačky nie je jednoduchou záležitosťou. Obzvlášť ak chcete v nej skĺbiť praktickosť, luxus a eleganciu. V našej ponuke si môžete vybrať obývacie steny, ktoré dokonale plnia všetky vaše požiadavky a úlohy. Či už túžite po modernej obývacej stene alebo ostávate verní klasike a uprednostníte vkusný tradičný dizajn.

Obývacie steny z našej kolekcie sú vyrobené z vysoko kvalitného drevené masívu, ktorý je skutočnou zárukou dlhovekosti. Vďaka dokonalej prepracovanosti jednotlivých kusov nábytku tak dokážete zariadiť svoju obývačku vkusne a pritom jednoducho. Luxusné obývacie steny z dubového masívu sa dokonale hodia do moderných, nadčasových domácností. Vďaka povrchovej úprave ekologický lak, alebo olej je obývacia stena chránená pred nežiaducim znečistením a UV žiarením. Výhodou masívneho nábytku je okrem jeho pevnosti aj fakt, že všetky kusy sa dodávajú už v monte, čiže nemusíte tráviť dlhé hodiny skladaním a hľadaním jednotlivých častí.

Sme popredným dodávateľom a výrobcom masívneho nábytku, tak na Slovensku ako aj v Čechách. Náš tím pracovníkov sa už dlhé roky snaží čo najviac vyhovieť svojim zákazníkom. Pridajte sa k širokej skupine spokojných zákazníkov a vyberte si skutočnú kvalitu a luxus.

Položiek: 39

na stránku

Nastaviť zostupne